CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Friday, December 31, 2010

SAMBUTAN NEW YEAR - part 1

hari nih sepupu sepupu g pasar borong untuk beli brg 

nak buat majlis 4 tonight...g pasar borong serdang...dah 

kol 11 baru nak g...dah la hari nih ikan n seangkatan dgnnya 

mahal2 belaka...apa2 pun kita layan hasil tangkapan kami 

hari nih...gambo yg teman sempat ambik...





 walau pun dtg dah tengah hari, org tetap agak ramai...

budak tecik nih ikut gak...padahal mata tuh dah nak tido 

sesangat masa kat dlm kete td...

**punya la dah lama tak g pasar borong nih...sekali pandang 

dah ada kedai arang dah....sempoi la kedai nih jual arang semata2...

dan arang dia pulak ada macam2 jenis


ni demo dia...

sepupu en husband tgh sebok membelek...



AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

bihun sup yg best kat IPOH

gambar tak memuaskan sbb mlm....lg pun tangkap 

gambo nih pun kelam kabut, masa tuh dah nak blk dah...

lagi pun masa g dating berdua je, anak2 tak ada...ni pun 

baru balik dari outdoor pengantin, jd xsisten en husband...

bila dah lapo, kita bedal la.....

ni aku punya...bihun sup yg dlm nya ada fish cake 

n mcm2 adooo....bestttttt

ni en husband punya...isi ikan n kuah kari....ada lagi 

mknan sampingan, ktiaw goreng tp lupo nak

 snap....cedapnyaaaa...kena lak ngan sos bawang putih 

dia....perghhhhhh...

cam nih la ....


bihun sup nih mmg terbaik la kat IPOH....hahahah...dulu2 

masa bercinta mmg kat sini la kami bercintan cinton...

.kantoiiii....tp kami tak buat apa pun...kami

 makan...makan...makan...tp ni kira gambo masa sekarang, 

kalo dulu lain tmpt n taukeh nya...tp blh lagi nih...

kalo blk kg mesti g tempat nih....harganya tak la mahal pun...

nanti kalo kwn2 g ipoh, g la cari kedai nih...dia kat

tepi jln je...

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

mertabak UNITEN

kita layan gambo je dulu ekkk...nak cerita pun tak ada 

apa sgt nak ceritanya...



 ramai org sebenarnya yg menunggu mertabak nih...

harga dia pun dah naik...RM 4 satu...tp puas hati la mkn

 nya...besorrr n tebal

 besor kan????


mcm mn blh sampai ke sini?...sebenarnya, mak sedara 

aku yg bongsu (chu) nak dtg umah...dia mmg tak pernah 

dtg umah aku selama aku dok kat PUTRAJAYA nih....

dah nak 8 tahun aku dok sini, tak pernah sekali pun dia 

dtg...tp dia tak ido umah aku pun...dia tido kat umah anak 

sedara sebelah suami dia, sbb nak g shopping kat NILAI....

haaaa ambik...mmg dia shopping bebenor...

sampai tak muat kereta...kiranya aku g sini nak 

beli la apa yg patut...lagi pun dia dtg hari kerja, mn la 

sempat nak masaknya...beli je la....diaorg sampai dlm 

kol 7.00 mlm..ok la...tp mmg penuh la rumah...3 buah

 kereta...seronok....tp dlm kol 830 tuh diaorg dah gerak 

blk sbb ada rumah yg nak singgah lagi...tak pe la...janji 

CHU sampai umah akak (panggillan kat kg oleh sedara mara).....

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Thursday, December 30, 2010

Sedapnya bila ada org yg belanja....yum yum yum

Tanggal 23.12.2010....jam 1.00 tgh hari - 2.30 ptg kami sepupu

 sepapat sepipit telah pergi beramai2 ke ALAMANDA...ada 

org belanja mknnnnnnnnnnnnnnn.....hehehehhehe....best2222....

kat mana? kat siniiiiiiiiiii..



ni gambo nya ambik kat google je...terlupa nak

 snap...hehehhehe...blh la kan?????dari tak ada...

aku sampai dlm kol 1.10 tgh hari lebih kurang....masa kami 

sampai diaorg nih dah sampai dah...

 yg tudung pokodot tu yg belanja mkn...sempena gaji 

pertama dia....tq illi

haaa....yg baju biru tu en. husband sy n yg baju merah 

tu sepupunya...2 2 nama diaorg nih ada "TUN"...TUN 

dlm ic tau....yg baju merah wifenya yg comel kat sebelah 

budak kecik kat atas tuh...sesuaikan???? 2 2 bulat...tp 

anaknya kecik je...

ni la safiya....tp anak2 aku panggil dia SAFIYANA....

hentam je la....kita berbalik ke JOHNNY's tadi k...

kitaorg ambik kuah tomyam...



kuah dia mmg best la...ni la kali pertama aku n en 

husband mkn kat sini...tp bila time order...pening, tak 

tau nak mkn apa...bknnya apa, tak tau nak pilih, lg pun

semuanya sikitttttttttttttt2...hmmmmmm....ni je yg sempat 

aku snap...layan je k...



 ni aku punya

 ni pun aku punya gak



yang lain2 tuh biasa je la....


 ni tgh cedok ais krim...kedekut...sorok2 lak tuh...

bangga g**a bila dpt ais krim...harganya RM6.90....

pisang sebiji belah 2....hisssssshhhh

kuah nih mmg best la....

aku cuma pilih udang n tauhu sumbat je...byk hirup 

kuah,so kenyang air je la...tpp pedihnya perut tuhan je 

yg tahu, mn tak nya dah la tak mkn nasi, tiba2 mkn pedas....

so nih tingga kulit udang je....tgk je la yeee...

sebenarnya sepupu ada order kerabu mangga, mmg 

best tp tak snap pun...apa2 pun..tq ILLI sebab 

belanja sepupu awak nih mkn...harap2 awak akan lebih 

murah rezeki n blh la belanja kami mkn lagi....blk opis 

dlm kol 2.30 ptg...masuk opis dah mcm

 pencuri...senyap2....hahahhh..

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Wednesday, December 29, 2010

PANAZZZZ + GELI HATI

ni la rupanya muka teman pagi tadi....panazzzzzzzzzz 

je....eeeeeeeeee...mmg b******g tol 

la....argggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhh....

gerammmmmmmmmmmmmmm....dlm b******g tu 

ada gak yg geli hatinya....pg td g tadika NASYRAH....

nak g bayar yuran anak2 untuk bulan depan la...bila nak 

bayar tu, ada la pulak sorang anak nih, umur dia 4 

thn...dia nih pelat...tp lawak budaknya...entah mcm mana 

dia nih panggil la teacher yg ada kat situ...tp nak gelak dulu...


hahahahhaha....tak tau la dia nak tanya apa...tau dia panggil apa????

si anak : TEACHER TINGGI, TEACHER TINGGI.....(hahahahah....teman yg dengor nih mmg gelak tak hinggat nya)

si teacher : HEY....TEACHER ERNI LA....(teacher pun tak tahan nak gelak)

mmg geli hati la budak nih, bila dia nak betul kan blk ayat 

dia, dia tak tau....langsung tak bertanya dia....

hilang panazzzzzzzzzzzzzzz teman hari nih...


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Souv3nier FroM MeLaKa GA - by nureen

sempena BIRTHDAY tuan rumah...Mrs Imran nak join GA

nih....nak Souv3nier dr Melaka tuh.....heheheh...walaupun awal lagi 

wish...tp nak wish gakk...HEPI BESDAY...

  • semoga dimurahkan rezeki
  • dipermudahkan segala urusan dunia n akhirat
  • sihat tubuh badan
 kalo nak join meh kat SINI


hadiah2nya ialah...
 best tuh.....



AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

KENAPA org lain nya best, aku nya tak best..????!!!!

tu la...kenapa ekkk...org lain nya en3 semua best2...aku je 

yg tak best2...entah la, ke aku nih tak pandai nak 

menulis....almaklum la, dulu BM 6 poning ( tp SPM 

kreadit tuh) kot...ermmmm...macam mana nak pancing 

peminat nih...lg pun sekarang nih cam malas nak buat 

en3 sbb nih la...sbb aku punya en3 tak 

BESTTTTTTTT....huhuhuhuhuh....tak menyeronokkan

korang2....padahal dah habis dah aku buat best2 

dah...lg 1 background blog nih pun tak best kan????....

erm...mungkin kot...nanti la, aku nak cari idea 

jap nak tukar....background yg CERIA.....heheheheh



AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Wednesday, December 22, 2010

TAHUKAH ANDA???????

HADKAN 1 SUDU TEH GULA UNTUK SETIAP 

CAWAN MINUMAN

InfO



1 sudu teh gula membekalkan 20 KILOKALORI, 

untuk membakar 20 KILOKALORI, anda perlu 

menaiki tangga setinggi 14 tingkat...

 * penangan gula untuk manusia...fikir2kan lah...


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Monday, December 20, 2010

HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH

cerita nih dah lama dah...tp baru hari nih nak ceritanya.....

minggu lepas kan...ohana n family(en husband n anak teruna)

g tgk cerita HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH




cerita dia mmg kelakor...tp ada gak part yg takut...kalo 

tang kelakor tuh mmg sampai nangis la( ohana kalo gelaknya 

lebih mmg nangis punya) ceritanya banyak waktuk malam....

tu yg seram nya...paling seram bila husin nak tido tetiba

je ada kak limah tido kat sebelah dia...mmg tutup muka 

la...tak tgk nya..tak rugi kalo g tgk...berbaloi...sambil 

menyokong filem malaysia....


"JIT JIT SEMUT...SAPA SAKIT NAIK ATAS...JIT JIT SEMUT SAPA SAKIT NAIK ATAS..."

lagu yg hantu kak limah suka nyanyi...


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

AIR TAK ADE LA PULAK

SALAM pagi isnin....hari nih pg2 lagi dah tak ada ayor(air)....

2 hari cuti blk kg....pg nih bila bangun 

tak ada air....makkkkkkkkkkkk....

cam mana nih...nasib baik la ada air sikit....lepas  

la untuk diri sendiri...tp my husband tak sempat...kena 

mandi kat umah sepupu kat P11...dugaan tol la...lagi 1, 

alhamdulillah anak2 tak ada kat umah, sbb dah pos 

kat kg, kalo dorang ada lagi sakit....nak kencing la...

nak b***k la...tinggal mama n ayah je...kalo mlm nih 

tak ada air gak...kena la merantau ke P11 lagi la nampak

gayanya...mintak2 la mlm nih ada air...bg ohana la biar tak 

ada elektrik jgn tak ada air...payah tau...semua tak blh nak 

buat kalo tak ada air... 


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Friday, December 17, 2010

have a nice day...

 ish ish ish....zaman sekarang kan?...alkisahnya...

 pencuri ni mmg pandai....anjing ni jugak b***hnya...tu gambo je...
nampak nor laponya...

 terlebih terer komputer la pulak...semua blh dibuat @ ramal dari alam maya je...internet (facebook) punya hal

 ni mmg tak blh nak kata apa la kan....kadang tuh bukan apa, dulu tak berpeluang nak main cam nih...tu la jadinya...lg pun dulu tak mampu macam sekarang...

 ni tak sedar diri namanya...

 ni  la kesahnya....kalo wife yg dukung anak...nunnnnnnn jauh kat belakang kena tinggal ngan anak2...kecik besar ngan mak,ayah???? dok jln melenggang je...kontrol hensem...so bila jadi cam nih...si mak blh bergaya...bila ada jumpa kengkawang, mesti org tanya siapa tuh????...isteri awak jugak...kan ke dpt nama tuh...tak salahkan kalo lelaki yg dukung anak....tak ada pantang nya...kalo berotot tuh adat la...baru la macho....tp apa2 pun kena adil n bertanggungjawab dlm family....ringan sama dijinjing berat sama dipikul....



 ni la dia org yg tak nak amal kan senaman....malas nak mampus...


 ni la akibatnya kalo tak nak dengar ckpp org....kan dah terbakar 1 muka.....hahahha.....dah kena baru nak beringat...

 sayangi lah diri anda...sebelum penyakit menjadi teman setia anda...

 jgn ingat badan yg gagah bak superman, otaknya geliga...

kucing nih mmg la...ingat manusia ke

susah gak kalo wife lagi besar dari laki...tp kalo laki besar dari wife pun kesian gak...




AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )