CEEE...CITER..CE CITER..

SaPe NaK Kwn NgAn SaYa?????...Tak NaK KwN NgAn SaYa Ke?????

PART TIME CRAFTER

PART TIME CRAFTER
sekiranya berminat blh la klik pada gambar, sesuai untuk hadiah harijadi / untuk buah hati / untuk hiasan kereta / apa2 saja... :) dan jangan lupa TINGGALKAN LINK ANDA DI SHOUT BOX disebelah kanan anda...

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
RM43 termasuk postage / COD sekitar PUTRAJAYA

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E

TESTIMONI COLLAGEN PLUS VIT E
KELEBIHAN COLLAGEN PLUS VIT E.. # MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT #UNTUK AWET MUDA #MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM #MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM #MENGANJALKAN KULIT WAJAH #MENGECILKAN PORI-PORI

Tuesday, November 30, 2010

PENGUMUMAN...

ohana ada buat lg 1 blog hanya khas untuk felt craft 


ohana...hobi terbaru..harap2 kengkawan sudi2 


la menerjah ke SINI....kalo ada apa2 msj je 

@ tinggalkan nukilan sahabat....tp...ianya tak selengkap mana pun


kalo sekadar nak cuci2 mata blh je...


SEKIAN

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Friday, November 26, 2010

ANAK-ANAKKU COMEL BERGAYA CONTEST

SALAM....ohana nak cuba nasib untuk anak dara seorang nih...
so gambar yg dipetaruhkan....rasa2nya dah abis comel dah nih...
*
*
*
*
gambar nih masa kat umah...dia dok suruh kita tangkap gambar sia...so mama 
 pun apa lagi..snap la untuk puas kan hati...
namanya AINA...

ok ...nak cuba tag



AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Tuesday, November 23, 2010

TAKZIAH

TAKZIAH buat sahabat ku (kwn masa anak kat taska dulu (2006))

telah pulang ke RAHMATULLAH semalam (22hb November 2010)

kerana terjatuh di bilik air....Ya Allah...pg2 lagi bila ohana sampai je

kat opis, ada akak opis nih bg tau...sahabat nih telah meninggal

dunia semalam...ohana tergamam sekejap sbb tak percaya,

lagi pun baru je jumpa dia minggu lepas...

sampai sekarang ohana masih tak percaya...masa hidupnya, 

Allahyarhamah seorg yg peramah, suka bergurau, suka berborak,

dan seorang yg kelakar...Allahyarhamah

meninggalkan 6 org anak...dan yg paling sedih n kesian kepada

anak2nya yg bongsu..baru je berusia 6 bulan...KEMBAR 3..

sedihnya rasa hati nih...kesian kat anak2 yg tak tau apa2 lagi....

tp kita nih hanya merancang tapi TUHAN yang lebih

mengetahui apa yg berlaku....masa ohana menulis nih pun masih

terasa sayupppppppppppp...tak tau nak kata apa...apa2 pun apa yg

ohana mampu buat sedekah kan AL-FATIHAH kepada

Allahyarhamah...

AL-FATIHAH....


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Saturday, November 20, 2010

AINA BELAJAR SOLAT


nie la dia anak dara aku sorang nih...mak tok nya nak 

sembahyang maghrib dia yg kelam kabut...

mula2 tuh ambik air sembahyang,bila dah ambik bising lak...

siap bg tau mama dia lagi yg dia nak sembahyang...mulanya 

tak pakai telekung pun...

katanya muka dia basah...so mama dia pun ambik telekung 

mama bg diapakai...nasib baik la telekung mama

 nya kecik..tu la rupanya..tak der  kain pun, pakai telekung je...



sebelum mula kan solat, baca doa dulu...mak toknya 

sembahyang duduk...dia pun terikut2

dgn sembahyang duduknya....bila kita jenguk, 

dia blh lak gelak2...sabo je laaaa...i'allah esok mama 

cuba g cari telekung budak untuk kakak kat pekan ekk...lagi pun 

sebelum nih mmg dia dok ikut mamanya sembahyang 

tp tak ada telekung...mulutnya dok kumat 

kamit membaca kan surah...tak tau la apa yg dibacanya...

"alhamdulillah....mama berharap anak2 mama 

akan menjadi anak yg soleh dan solehah

dimasa akan dtg dan menjadi anak yg taat pada perintah 

agama...AMINNNNN"




AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

PURSE serba ringkas

nie la purse yg serba ringkas....purse ni my sis yg nak...so aku pun buat je...



boleh simpan duit kertas n telefon bimbit kesayangan...

KLIK SINI..untuk blog craft felt ohana yg lain 


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Monday, November 15, 2010

ter'ADA' ter'HOBI' ter'BARU'

SALAM.....lama dah tak menjegah kat sini....sbnrnya aku tgh pulun hobi baru....hihihihihih....entah la,bila sekali pandang macam berkenan...so apa lagi,cuba lah...lg pun husband bagi lampu hijau....JALANNNNNNNNNNNNN....tak tau apa nak dikata.....layan je la apa yg ada ekkkk
*
*
*
*
 ini adalah cubaan pertama aku....beli je, terus aku buat benda nih....heheheheh...semangat berkobar...kira mula2 tuh...mmg terkial2 la...nasib baik jadi...last2 aku sangkut kat bag duit aku...buat tangkal la katakan...

 ada ke bintang warna ijau?????

 ini cubaan kedua...




 untuk AIRIS....anaknya AYU HAFIZ

 untuk QISTINA...anak member opis

order dari AYU untuk anak buah kesayangan nya...

 order dari CC AZULIA untuk anak2 daranya...

 ni cubaan yg byk kali dah....ni semua order dari member2 opis...

 ni order dari ibunya farisyah...JUE

ni pun order dari kakak Odah...kat opis gak...tp nih bukan untuk anak dia,tp untuk anak buahnya...sygnya kak odah kat anak buah dia...

ada byk lagi idea yg nak keluarkan nih....tgh kumpul baik punya....
bila dah ada yg baru, teman uploadkan ekkk...
daaaaaaaaaaa......

KLIK SINI....blog felt craft

AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Wednesday, November 10, 2010

AMALAN2 HARIAN....patut diamalkan...

 DOA SUPAYA DIPERMUDAHKAN MEMBAYAR HUTANG

(amalkan ayat ini sebelum tidur,mudah-mudahan ALLAH SWT membukakan jalan 
 untuk menyelesaikan bebanan hutang)

 AYATUL MAHABBAH

(doa supaya dikasihi & disayangi oleh suami/isteri,anak2,kaum kerabat,
jiran2,rakan2,org bawahan dab seumpamanya. Amalkan ayat ini selepas selesai 
solat 5 waktu setiap hari)
DOA APABILA MENGHADAPI TEKANAN

 ( amalkan sebanyak mungkin sebagai zikir apabila menghadapi stress)

ASSALAMMUALAIKUM wahai sahabat2 sekalian....

amalkan lah ayat2 diatas :-

permudahkan kehidupan kita seharian...

menenangkan akal dan fikiran

supaya dikasihi dan dimurahkan rezeki...

*sekadar berkongsi apa yg ada*


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Tuesday, November 9, 2010

LAMANYA KENA TINGGAL

SALAM......lama nya tak layan blog nih....kalo aku layan pun sekadar

jeguk ala kadar je...bukan apa sekarang nih tgh sebok layan

hobi baru...sampai tak sempat nak berblog...ni pun tak buat hobinya

sbb stok tak ada....esok lusa baru nak g beli stok....hobi nih tak la sehebat

mana...tp bila tgk org lain punya hasil tuh...YA ALLAH cantiknya....

tuh yg nak cuba tuh...tp ALHAMDULILLAH...menjadi rupanya...

husband pun support sama...tu yg bertambah semangat tuh....tp buat

masa sekarang nih tak dpt la nak upload gambar2 hasill craft

tuh lagi...sbb tak berapa nak lengkap...ni pun ada la member2 opis yg

oder...ALHAMDULILLAH...rezeki ALLAH...buat pun biasa2 je...

kalo tgk yg org lain punya...ishhhhhh tak tau nak kata apa...cantik2 belaka..

kena byk belajar lagi nih...kalo ada kelas mmg

nak p kelas...tp tak tau kat mana....tak pe, kena usaha lebih lagi....CAYOK CAYOK....

nanti2 N3 lain aku upload gambo2 hasil craft aku ekkkk....


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Friday, November 5, 2010

SUDAH BERMULA....

ERMMMMMMM...............lamanya tak berbloging nih...tp sekarang

masih lagi mood yg malas nak berblog....w/mcmanapun, hari

nih gagahkan jugak......ari nih en. husband dah start keje part

time...so start mlm nih jugak la, kami tinggal 3 beranak kat

umah....bukannya apa sekadar nak cari pendapatan sampingan....

so lepas nih dah payah dah nak g jln2 kalo waktu mlm....sbb

en husband tak ada...mesti nak tau kan,part time apa yg en. husband

buat?haaaaaaaaaaaaaaa....sbb dia nih suka mkn western, so dia

bukak la gerai kecikkkkkk...untuk berniaga western n burger sekali....

start dari kol 6 sampai la kol 11 mlm.....aku nih ambik part tang buat

coleslow je....kira en. husband upah aku buat coleslow je...dibayar

la...dpt gak duit...kedainya kat dengkil...tp aku tak tau lak nama kedainya

apa...pernah pegi tp tak perasan nama kedainya....tak pe tak pe,

nanti bila aku ada masa aku g sana aku snap kan gambar kedai n nama

kedai dia sekali....nanti kalo kengkawang nak g rasa mkn western tmpt

baru blh la g sana....ujung2 minggu apa salahnya kan.....nanti2 aku upload

gambar nya ekkk....ok lah....lain kali lak kita jumpa 

yaaaaa......daaaaaaaaaaaaaaa


AYAH + MAMA + ABANG + KAKAK = 1 FAMILY

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CEE..CITER..CEE CITER

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"
width="400" height="48" id="TextSpace">

LCD Text Generator at TextSpace.net

There was an error in this gadget

SiLaKaN MaSuK..

AINA dlm HARI

AINA dlm HARI
MASA DLM PANTANG LAGIKKK... lahir 3.75 kg

ABG N KAKAK

ABG N KAKAK
sehati n sejiwa

KENANGAN

KENANGAN
@ AVANZA..skrg ALZA

KaKaK & AbAnG g BeRaYa

KaKaK & AbAnG g BeRaYa
25hb September 2010

anak2 n mak tok

anak2 n mak tok
Semua berbelang2

melaram @ KenDuRi SePuPu

melaram @ KenDuRi SePuPu

GILA AKU DENGAN NOVEL

1) SEBENARNYA..SAYA ISTERI DIA! ( sendiri )
2) TERLANJUR MENCINTAIMU ( pinjam )
3) KAMI DAH KAHWINLAH ( sendiri )
4) TEKNIK MEMIKAT SUAMI ( pinjam )
5) ADAM DAN HAWA ( on d way)
6) AKU DITAKDIRKAN UNTUKMU ( on d way )
7) KALAU DAH SAYANG ( on d way )